Παχύδερμος νεποτισμός!(περίπτωση Πάγκαλου)

Η νεποτική πλεονεξία σαν κυριολεξία και σαν μεταφορά:κλείνει πόρτες!

Είχα την εντύπωση ότι η χοντροπετσοσύνη, σαν η μεταφορική ιδιότητα της αναισθησίας, δεν σχετίζονταν με την κυριολεξία της λέξης. Κάλλιστα μπορεί ένας λιπόσαρκος νάναι χοντρόπετσος όπως και ένας τροφαντός ευαίσθητος.

Μέχρι που ήρθε ο Πάγκαλος γιά να διεκδικήσει αυτό που ο πεισματικός αντιρατσισμός μου αρνιόνταν, ότι δηλαδή ναι η χοντροπετσοσύνη είναι μιά ιδιότητα που ανήκει στο είδος χοντρών που εκπροσωπεί ο κύριος Πάγκαλος. Με την ίδια αναισθησία και βουλιμία που καταβροχθίζει τα κοψίδια της μαγειρεμένης τοξικής σάρκας  με την ίδια ακριβώς μανία και άλογη αναισθησία κατακρεουργεί τη λογική στο όνομα της υπηρέτησης του νεποτισμού του, στον οποίο αποδεικνύεται αληθινός μάστορας και δεξιοτέχνης απαράμιλλος.

Είναι προφανές ότι αυτός ο γάμος-τόσο ταιριαστός!-είναι το παρακολούθημα ενός μεγάλου έρωτα. Αμφιβάλλετε;

Επιφυλλασσόμενος τυχόν νέων αποκαλύψεων γιά περαιτέρω νεποτική δραστηριότητα σχεδόν σε ολόκληρη την γκάμα του δημοσίου βίου, οι πρόσφατες σχετικά με το πολυβόλεμα της θυγατέρας του, που την περιέφερε από χωρίου εις χωρίον μέχρι να νιώσει κάπου αληθινά βολικά η αποκαταστημένη κόρη και κυρίως οι προεκλογικές δραστηριότητες της γυναίκας του-που μάλλον εξωθείται από τα πράγματα σε κάποιου είδος έξοδο από το σπίτι της όταν αντίστοιχα μπαίνει ο πληθωρικός σύζυγος. Και μόνη η αναγκαστική σωματική λειτουργία της ανακούφισης θα μπορούσε να αποτελειώσει μιά πυκνή στρατιά καλογυμνασμένων μισθοφόρων, όπως συνέβαινε με τα δόλια τα θύματα του Γαργαντούα, σκεφθείτε λοιπόν το ζόρι της φίνας και εύθραυστης κυρίας Χριστοφάκη.

Προεκλογική εκστρατεία κατά Πάγκαλο:ολοστρόγγυλα μεγάλα τραπέζια, κρέατα, ξύδια και διαμοίρασμα υποσχέσεων κάτω απ'το τραπέζι

Γιά ν’αφήσουμε τ’αστεία, το θέμα Χριστοφάκη είναι παρά πολύ σοβαρό. Και είναι τόσο σοβαρό που να αποκτάει διαστάσεις συμβολισμού της διαφθοράς του ανώτατου πολιτικού προσωπικού. Ο κύριος Πάγκαλος επικαλείται το ανεξάρτητο της προσωπικότητας της συζύγου του και το αδόκιμο να παρέμβει στις αποφάσεις της. Πέρα απ’το γεγονός ότι είναι αστείος ο ισχυρισμός-θα γελάει ολόκληρη η παντρεμένη ανθρωπότητα μ’αυτό-ειδικά στην περίπτωση του εκρηκτικού και αυταρχικού Παγκαλου(είναι και τα γονίδια βλέπετε-τί τον είχε κοτζαμάν δικτάτορα παππού; έτσι γιά το θεαθήναι;) ένα χτύπημα της παλάμης στο τραπέζι και επίκληση της αντίθεσης στον νεποτισμό θάκλεινε το στόμα όχι μόνο της Χριστοφάκη αλλά και της… πεθεράς του! Ας αφήσει λοιπόν τα σάπια ο αντιπρόεδρος. Ασχημονεί θεσμικά και ασχημονεί κακόγουστα.

Το ζεύγος Πάγκαλου-Χριστοφάκη όπως τόχε προφητικά δεί πριν καμμιά 80ριά χρόνια ο Βέλγος Frits van der Berghe

Οπως είπαμε και πιο πανω όμως αυτή η πρωτοβουλία της οικογένειας Πάγκαλου έχει ένα ειδικό συμβολισμό της έκτασης της διαφθοράς του ανώτατου πολιτικού προσωπικού. Και τον συμβολισμό αυτόν καλούνται να τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, γιατί είναι αυτοί που είτε θα αιμοδοτήσουν αυτή την διαφθορά, υπερψηφίζοντας την νεποτική υποψήφια, σύζυγο του παντοδύναμου αντιπρόεδροπυ της Κυβέρνησης είτε θα την στείλουν σπίτι της, στέλνοντας μήνυμα στους διεφθαρμένους ανώτατους αξιωματούχους ότι τέρμα η άλωση του κρατικού μηχανισμού από την απληστία (το λαιμαργία θα ταίριαζε πιό πολύ στην περίπτωση Πάγκαλου) των προνομιούχων πολιτικών τζακιών. Το καλοκαίρι θα τελειώσει όπου νάναι και οι μηχανές-αλλά και οι μηχανισμοί στήριξης των νεποτικών υποψήφιων-θα ανάψουν γιά τα καλά(η κυρία Χριστοφάκη πάντως ξεκίνησε ήδη και είναι εκτάκτως δραστήρια. Να έχετε τα αντανακλαστικά σας σε εγρήγορση και να στείλετε τις Κίρκες του νεποτισμού σπίτι τους!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: