ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Η θάλασσα είναι πιό όμορφη όταν είσαι πρωθυπουργός!

Φυσικά και δεν αυταπατώμαι! Κουβέντα να γίνεται! Αλλά δέστε κι αυτό το συλλογισμό: θα κατέφευγε ποτέ κανείς μας γιά ιατρικό πρόβλημα που έχει σε γιατρό απρόσφορης ειδικότητας; Θα δέχονταν ποτέ κανείς μας γιατρό που μιά ζωή άσκούσε βελονισμούς να τον δεί με το χειρουργικό νυστέρι στο χέρι; Γιατί κάποιοι που εξειδικεύονται στο σοσιαλισμό λοιπόν(κατά τα λεγόμενα τους τουλάχιστον) κρατάνε τα σύνεργα του καπιταλισμού και μακελεύουν; Με ποιά συνείδηση τοκάνουν αυτό και πού θα απολογηθούν γιά τα λάθη που η απρόσφορη συγκρότηση τους γιά τέτοια δράση θα παράξει; Γιατί σώνει και καλά ένας σοσιαλιστής θέλει να σώσει τον τόπο του με καθαρά νεοφιλεύθερα, καπιταλιστικά σκεπτικά;

Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές γιατί και η ιδεολογία του ρηχού και βαθειά απολίτικου Παπανδρέου είναι ανόητη, κούφια και ανερμάτιστη ρητορεία. Σαν το φραγκοφονιά γιατρό που τού δίνεται ευκαιρία γιά αρπαχτή, ο εξηνταβελόνης βελονιστής γιατρός αρπάζει το πριόνι και κόβει ποδια-αρκεί νάχει τις απολαβές της εξουσίας-την κλούβια ματαιοδοξία, το μακρόπνοο βόλεμα όλων των γενεών του που θα τον ακολουθήσουν και την κοντόθωρη ιδιοτέλεια μιάς ζωής λουσμένης στο πολιτικό γκλάμουρ, που τη θεωρεί ο ανόητος και επιβεβαίωση της αξίας που όμως δεν έχει.

Με τί μούτρα βγαίνουν οι προικοθήρες  της εξουσίας και ιδεολογικοποιούν την ξεδιάντροπη ιδιοτέλεια τους, την ανερυθρίαστη υστεροβουλία τους; Με τα μούτρα του σίγουρου, γαργαλιστικά απτού κέρδους που τους περιμένει στα ανάκλιντρα της εξουσίας.

ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: