Το ΟΧΙ γιορτάζεται με ΟΧΙ!

Αντιμέτωποι με τον πιο κακό εαυτό τους: να είναι ξένοι ανάμεσα στο λαό τους. Έντρομοι, περιδεείς και οργισμένοι σαν τσαντίλα κακομαθημένων, ζουν τις τελευταίες στιγμές ενός κατάπτυστου βίου αφού υπέγραψαν από δάνεια για ρόζ βίλες μέχρι κατοχικά μνημόνια. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αλλά βουλημικά αχόρταγοι.

Ποτέ πριν η γιορτή του ΟΧΙ δεν γιορτάστηκε με τον πιο προσήκοντα τρόπο γι’αυτή τη μεγάλη μέρα απόσο φέτος. Σπάνια η ανάμνηση και η γιορτή ενός γεγονότος συνέκλιναν τόσο αποφασιστικά με το ίδιο αυτό το γεγονός. Και δεν είναι μόνο ο εύκολος συνειρμός ενός ΟΧΙ απέναντι στην όχι και τόσο συμπτωματική γερμανική θέληση για κυριαρχία και τότε και σήμερα αλλά και κάτι πιο αψύ και πιο απτό: τον ετσιθελισμό και την εθελοδουλία των ντόπιων γερμανοτσολιάδων του γιωργοπαπανδρεϊσμού και των συνοδοιπόρων τους, θεσμικών και μη.

Στροφή της κεφαλής αριστερά: οι αληθινοί επίσημοι στο δρόμο, στην εξέδρα οι απαξιωμένοι

 

Στην πραγματικότητα η σημερινή ημέρα ήταν η άρση της προσβολής που επιχείρησε το θεσμικό κατεστημένο με επικεφαλής τον ίδιο τον αχαρακτήριστο πρόεδρο της δημοκρατίας(αρνούμαι να βάλλω συνειδητά κεφαλαία στον τίτλο του που είναι πια καθαρά δική του αυτόκλητη επίκληση και όχι του λαού που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί θεσμικά). Το επιχείρημα ότι αυτή η σημερινή αγωιστική δράση οργανώθηκε από μειοψηφίες είναι γελοίο εαν θέλει να υπονοήσει ότι δεν την στήριξε ο λαός. Πάντα σε κάθε μάχη υπάρχουν οι καταδρομικές δυνάμεις που αναλαμβάνουν το σχέδιο δράσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο λαός είναι αμέτοχος και δεν στηρίζει. Φάνηκε αυτό ξεκάθαρα. Κανείς από την πλευρά του λαού δεν έφερε καμιά ένσταση σε καμιά πράξη ακτιβισμού που σκοπό είχε την προδοτική εξουσία των εγκάθετων νεογερμανοτσολιάδων. Αντίθετα ένα κύμα ενθουσιασμού διέτρεχε όλων τις αντιδράσεις και άλλος ενεργητικότερα και άλλος λιγότερο ενεργητικά συμμετείχε στη ζύμωση των ιστορικών στιγμών που εξελίσσονταν μπρος στα έκπληκτα και ενθουσιώδη του μάτια.

Στην κοσμάρα τους Νο 1: χτες συγχαίρονταν εαυτούς και αλλήλους για την επιτυχή επίτευξη του μόνου αντικειμενικού τους στόχου: την πτώχευση της Ελλάδας!

 

Αποκομμένοι οι προδότες από την κοινωνία, κλεισμένοι στις μεζονέτες τους ή τις θωρακισμένες τους λιμουζίνες, απόντες από την ίδια την εθνική λαϊκή χαρά-ο πανίβλακας πέρασε την εθνική γιορτή στο λόμπυ του πολυτελούς ξενοδοχείου στην Κρήτη προσπαθώντας να λύσει άλλων προβλήματα!-έχουν χάσει και την στοιχειώδη επαφή με τον λαϊκό παλμό που δεν στέργουν όχι να τον ακούσουν και να τον συμμεριστούν αλλά ούτε καθ’υποψία έστω να τον οσμιστούν. Είναι ακριβώς η ωραία ιστορική στιγμή που η γη τρέμει κάτω απ’τα πόδια των εξουσιαστών και που πριν καν το καταλάβουν θα βρεθούν εξόριστοι από τις ηδονές της. Γιατί είναι παλιό και δοκιμασμένο το βιβλικό: ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

Στην κοσμάρα τους Νο 2: Ούτε άλλους(Μουμπάρακ, Καντάφι, Αλή) έσωσε ούτε εαυτόν δύναται σώσαι. Ωστόσο στα ξενοδοχεία περνάς καλά ειδικά αν έχουν και γυμναστήρια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: