Μυρίζει μπαρούτη!

Πολιτικοί σαν αυτό το υποκείμενο ένα μόνο νεύμα του τραπεζίτη περιμένουν για να βιώσουν ό,τι μύχια και βαθιά λαχταράνε στην πιο χλιδάτη εκδοχή του.

Οι απανωτές απάτες στο εκλογικό σώμα, οι συσσώρευση αντισυνταγματικών εκτροπών και αυτή η παράξενη μούγκα-τέτοιες συμβολικά φορτισμένες μέρες-μαζί φυσικά με τις πρόσφατες πολιτικές συγκυρίες δημιουργούν μιαν αληθινά απίστευτα εκρηκτική κατάσταση, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να οδηγήσει σε ανέξελεγκτες καταστάσεις.

 

Η κυβέρνηση Παπαδήμου-Βορίδη έχει την ιστορική πρωτιά να έχει σαν δύο από τα σημαντικότερα στελέχη της δυνητικά ποινικά υπόδικους για πολλά και ποικίλα εγκλήματα. Από το σχεδόν άκακο και αθώο-συγκριτικά με τα εγκλήματα του τραπεζίτη- οπλοκατοχή και οπλοχρησία του Βορίδη, μέχρι το έγκλημα της απάτης κατά συρροή και κατ’εξακολούθηση του τραπεζίτη του εγκλήματος του Χρηματιστηρίου. Αν σ’αυτά προστεθούν τα πολλά και συσσωρευμένα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και επίσης απάτης κατ’εξακολούθηση και κατά συρροή του εγκάθετου κληρονομικού δυναστικού γόνου, τότε-και χωρίς την ελάχιστη υπερβολή, σας διαβεβαιώ-μιλάμε για κυβέρνηση εγκληματιών που έχουν διαπράξει ούτε λίγο ούτε πολύ βαρύτατα και ασυγχώρητα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, που όλα επισείουν ποινές πολυετών καθείρξεων.

 

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι είμαστε εγκλωβισμένοι στον κλοιό μιας εγκληματικής δράκας, που συνειδητά, οργανωμένα και προγραμματικά, αφού πρώτα υπονομεύσει το ίδιο το Σύνταγμα, με την συνέργεια είτε ανοιακών αλλά ίσως και ηθικά χαλαρών θεσμικών παραγόντων-από τον ίδιο τον Ανώτατο Άρχοντα μέχρι μέλη του κοινοβουλίου, επιρρεπή στην εξαγορά με ποικιλία τρόπων-σωρευτικά ή διαζευκτικά- και με την την πολύτιμη επικοινωνιακή συνδρομή του τύπου και των κυρίαρχων ηλεκτρονικών κυρίως ΜΜΕ, σφετερίζεται την λαϊκή ψήφο της 4ης Οκτωβρίου 2009 για τα διεθνών επιπτώσεων σχέδια τους.

 

Τόχουμε ξαναπεί: πόσοι ψηφοφόροι την 4η Οκτωβρίου γνώριζαν, υποψιάζονταν και φυσικά ρωτήθηκαν-έστω με τον πιο αμυδρό, υπαινικτικό τρόπο-ότι η μόλις πριν δυό χρόνια ψήφος τους θα αλλοιωνόταν σε τέτοιο βαθμό-η ήδη αλλοιωμένη αλίμονο!-ώστε να τους κυβερνά σήμερα ένας δικτυωμένος με το διεθνές οικονομικό έγκλημα του παρασιτικού κεφαλαίου τραπεζίτης και ένας τσεκουροφόρος φασίστας; Αν συνειδητοποιηθεί από τη μια το ακραίο, το παροξυσμικό δημοκρατικό έλλειμμα αυτής της κυβέρνησης και από την άλλη το παραγόμενο έγκλημα που μόνη η αντισυνταγματική παρουσία της στην εξουσία δημιουργεί, μην απορήσετε τότε μπροστά σε μια τέτοιας κλίμακας εκτροπή αν βρεθούμε και σε ανάλογης κλίμακας έκρηξη.

 

Κανείς μας δεν θέλει έτσι στα ξεκούδουνα να αφήσει τις δουλειές του, την οικογένεια του, το σπίτι του, τις συνήθειες του, το γλυκό καθημερινό του ραχάτι, για να τρέχει με ήλιο ή με βροχή, με καύσωνα ή με κρύο στους αφιλόξενους δρόμους των διαμαρτυριών. Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές θα προτιμούσαν να απολαμβάνουν φρέσκο αεράκι στη Βουλιαγμένη ή στο Καραμπουρνάκι παρά τον τοξικό καταιωνισμό των εκάστοτε Υπουργών Δολοφονίας του Πολίτη. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΝΙΓΗΡΟ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. Κι επειδή αυτή τη φορά βγαίνει κάτω από ακόμη μεγαλύτερη φόρτιση-φόρτωσε πολύ όλο αυτό το βλοσυρό, αγέλαστο και αδιέξοδο εξάμηνο-η κορεσμένη του πυρηνική οργή θάχει ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ανεξέλεγκτες, που σημαίνει ανεπιθύμητες, διεξόδους. Κάτι δυστυχώς μού λέει ότι οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης δεν αγνοούν αυτήν την πιθανότητα και έχουν κάνει τους σχεδιασμούς τους να την αντιμετωπίσουν σαν τόσο πιθανή ώστε να την θεωρούν σχεδόν βέβαιη. Στην πραγματικότητα αυτή η παράξενη εναλλαγή εξουσίας που ζήσαμε αυτές τις μέρες, από έναν εγκάθετο, ναι αλλά νομιμοφανώς εκλεγμένο πανίβλακα, σε έναν τραπεζίτη με δόκιμο εγκληματικό βιογραφικό-έγκλημα Χρηματιστήριου και σχεδιασμός και εφαρμογή της δολοφονικής για την ελληνική οικονομία ισοτιμίας ευρώ-δραχμής-αυτή λοιπόν η εναλλαγή στην πραγματικότητα είναι η συνειδητή κλιμάκωση του εγκλήματος που τεκταίνεται σε ακόμη υψηλότερες εντάσεις. Μιλάμε για μια αδίστακτη συμμορία εγκληματιών με στυλάτα κοστούμια, που προφανώς εφαρμόζουν μια σχεδιασμένη στρατηγική με τον αέρα του κύρους που τους δίνει ότι το έγκλημα τους συντελείται χωρίς οι ίδιοι να λερώνουν υλικά τα χέρια τους και στα ανώτατα προνομιακά κλιμάκια της κοινωνίας: εκεί όπου η δύναμη του Νόμου είναι απροσπέλαστη.

 

Δεν αισιοδοξώ καθόλου,μα καθόλου. Οι εγκληματίες αυτοί δυστυχώς έχουν πολλούς, παρά πολλούς συνεργάτες στο, σε μεγάλο βαθμό βαθύτατα διεφθαρμένο, πολιτικό προσωπικό. Και επίσης δυστυχώς οι δημοκρατικές διαδικασίες γίνονται γι’αυτά τα καθάρματα το μέσο για να διαπρέψουν στα υψηλής απόδοσης εγκλήματα τους. Να δώσω κάποια συμβουλή; Οργιστείτε. Οργιστείτε ειλικρινά αν έτσι σας βγαίνει.Και αν οργιστείτε ειλικρινά αλλά και με λόγο, αυτό κάπου θα σας βγάλει.

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: