Η πελατεία του Παπαδήμου(του Καμίνη,…του…, του…,του…)

Παπαδήμος-Καμίνης ανάμεσα στους απόρους και τους άστεγους(που αυτοί και οι όμοιοι τους προηγούμενοι δημιούργησαν και επαύξησαν): -Πεεεελάααααααααατες μας!

Αντιγράφω από το in.gr:

Αθήνα

Κοντά σε αστέγους τους απόρους από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, βρέθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος επισκέφθηκε το κλειστό γήπεδο του Ρουφ, όπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αλληλεγγύης που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων, παραχωρήθηκε γεύμα.Τον πρωθυπουργό, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, υποδέχτηκαν στο χώρο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες δεν επετράπη η είσοδος, οι κ.κ. Παπαδήμος, Καμίνης και Καψής, παρακάθησαν στο γεύμα, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά με τους αστέγους και απόρους, από τους οποίους άκουσαν αιτήματα για ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που είχε την ευκαιρία να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά «με τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

«Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα», πρόσθεσε και αφού συνεχάρη τον δήμαρχο Αθηναίων, τους συνεργάτες του, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, και όσους οργάνωσαν την εκδήλωση, η οποία, όπως είπε, «έχει μεγάλη σημασία για όλους μας», κατέληξε, λέγοντας: «Πιστεύω να βρουν και μιμητές και υποστηρικτές· είναι αναγκαίο αυτές οι προσπάθειες να διευρυνθούν και να ενισχυθούν».

Από την πλευρά μου, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την παρουσία του, που είχε, όπως είπε, «συμβολικό χαρακτήρα», καθώς «δείχνει ότι η πολιτεία είναι κοντά στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη«.

Ο κ. Καμίνης, πρόσθεσε ότι τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα και από κυβέρνηση για ενίσχυση του έργου που έχει αναλάβει ο δήμος «να βοηθήσει, στο πλαίσιο της επιβαλλόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης, τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σ.Σ iconology2009 Το «μακριά από τις κάμερες» του κειμένου αν υπονοεί την επικοινωνιακή σεμνότητα της κίνησης Παπαδήμου αντιφάσκει και με την δημοσίευση της είδησης  καθεαυτής αλλά και της φωτογραφίας που την συνοδεύει, που προφανώς δεν τραβήχτηκε με την πνοή των αγγέλων αλλά με κάμερα!

 

Ενημέρωση πάνω στην παραπάνω σημείωση μας:η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο και διαψεύδει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το γκεμπελικό υμνητικό κείμενο για τον τραπεζοΦύρερ μας, τον ΓκεμπελοΚαψή του και τον δημαρχοκλητήρα τους.

Κάμερες παντού! Και η φωτογραφία που δείχνει τις κάμερες και τον κλητηροδημαρχούκο με τον εγκάθετο τραπεζοΦύρερ με κάμερα τραβήχτηκε !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: