Το πείραμα δεν τέλειωσε!-Ο Ναζισμός προσαρμόζεται

Θάταν ανόητο να περιμένει κανείς η Γερμανία να θέλει να ξανακυριαρχήσει με τα παλιά της αποτροπιαστικά της σύμβολα. Οι Γερμανοί κακοί και αδίσταχτοι είναι, χαζοί όμως όχι. Έχουν μια τόσο ευέλικτη κοινοβουλευτική δημοκρατία ικανή να εκλέξει δυνάμεις και να αποφασίσει πολιτικές το ίδιο αποτελεσματικά δολοφονικές με τις παρωχημένες φασαριόζικες και πολυέξοδες στρατιωτικές τους επιχειρήσεις. Τι διάολο! Στην εποχή του πολιτικού μεταμοντερνισμού ζούμε! Δεν μπορούμε να προσαρμόσουμε τις μεθόδους μας; Ποιος σκοτώνει πια με το μαχαίρι, όταν υπάρχει το λέιζερ;

Όσο λάθος θάταν να αντιλαμβανόμασταν την Ιστορία σαν κάτι το στατικό άλλο τόσο λάθος θάταν να πιστεύουμε ότι έχει και τα ίδια επιφαινόμενα, τις ίδιες εξωτερικές συμπεριφορές, τα ίδια σύμβολα ας πούμε κάθε φορά ή τις ίδιες ιδεολογικές αφετηρίες σαν επιφαινόμενα-τον αντισιμιτισμό. Ναι μεν υπάρχει το κοινό ελατήριο της δύναμης και της κυριαρχίας αλλά, με άλλο ιδεολογικό μανδύα παρουσίασε την επιθυμία για κυριαρχία η ναζιστική Γερμανία τότε και με εντελώς διαφορετικό τώρα. Τότε ήταν οι Εβραίοι, τώρα, συγκαλυμμένα και με εντελώς διαφορετική ρητορεία, σχεδόν σωτηριολογική, είναι οι Ελληνες. Τότε ήταν ο αγκυλωτός σταυρός, σήμερα τα χρυσά αστέρια της Ευρώπης σε κύκλο-που με ελάχιστη ψηφιακή επεξεργασία μια χαρά φτιάχνουν τον αγκυλωτό σταυρό που επιμελώς κρύβουν! Τότε ο Βάγκνερ και η Γερμανική Μυθολογία, σήμερα ο Μπετόβεν, η Ωδή στη Χαρά και η Δημοκρατική Παραμύθα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης.

Ο ελεεινός πανίβλακας που μας κυβέρνησε σαν πρώτος εντεταλμένος των κατοχικών δυνάμεων, στην αμετροέπεια της ηλίθιας γλώσσας του το ξεστόμισε σε κάποια αδέξια-όχι και η πρώτη δα!-αλλά ειλικρινή στιγμή του:»είμαστε τα πειραματόζωα της Ευρώπης!» Απο τρελό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια. Το πείραμα συνεχίζεται. Οι εκλογές δεν τους έδωσαν αυτό που ο προγραμματισμός τους επιθυμούσε να προβλεφθεί. Δεν τρέχει τίποτε! Έχουν το σχέδιο Β. Έχουν και σχέδιο Βα, Ββ, Βαβ, Βγ, Βα1,Βγβ2 . Και αν δεν του βγουν και οι παραλλαγές έχουν σχέδιο Γ και μετά τις παραλλαγές του. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν το πείραμα τους κάποια στιγμή να δικαιωθεί και να αποδώσει αυτό που έχουν προγραμματίσει. Και θα δικαιωθεί. Οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με την ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ. Η διαφορά είναι ότι τώρα είναι πιο προσεχτικοί: δεν γεμίζουν με κρεματόρια τη χώρα τους αλλά μετατρέπουν το υποψήφιο θύμα τους χώρα σε κρεματόριο και του εφαρμόζουν μεθόδους ασφυξίας θαλάμου αερίων.

Επικυριαρχικότατη Κυρία ευπειθώς αναφέρω: ο ταπεινός σας δούλος και πιστός υπηρέτης σας κάρολος παπούλιας

Το τηλεφώνημα της δόκιμης μεταμοντέρνας νεοναζί γερμανίδας καγκελλαρίου Άγκελα Μέρκελ στον γερμανομαθή και μεγάλο πρόθυμο υπηρέτη της κάρολο παπούλια, που εκτελεί εκτός από τα καθήκοντα του προέδρου της δημοκρατίας στην ελλάδα-χωρίς φανατισμό και πλήττοντας θανάσιμα είναι αλήθεια- αλλά και ταυτόχρονα τα καθήκοντα του γραμματοκομιστή των επιθυμιών της μεγάλης νεοναζί ηγέτιδος, δεν είναι κάτι άλλο παρά τυπική και αναμενόμενη παρέμβαση και εντολή της κυρίαρχης κατοχικής δύναμης προς τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου κι από κει στον ίδιο τον ελληνικό λαό-το προνομιακό πειραματόζωο των κτηνωδών πειραματισμών της-να δεχτούν τις ντιρεκτίβες που τα προγράμματα πειραματισμών επιβάλλουν. Βέβαια-χαχαχα! βέβαια!- θα μπορούσε ο herr papoulias να τη σταματήσει και να τη συμβουλέψει ότι δεν μπορεί να διαδιβάσει τέτοιο εκβιαστικό δίλημμα στον ελληνικό λαό όπως το δημοψήφισμα που προτείνει και μάλιστα την ίδια την διατύπωση του επακριβώς. Αλλά θάχανε λέτε άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο της η επικυρίαρχη για να τηλεφωνήσει σε λάθος άνθρωπο και να πεταχτεί στα σκουπίδια η διαταγή της;

Υ.Γ. Θάχε ενδιαφέρον να μάθει κανείς τους λογαριασμούς του παπούλια και κυρίως της γυναίκας του και των παιδιών του που ζουν στην Γερμανία ή και αλλού τέλος πάντων βρε αδελφέ: θάναι άψογοι, δεν αμφιβάλλω, ποιος μπορεί να αμφιβάλλει άλλωστε; Η τιμιότητα του κου Παπούλια λάμπει ήδη από τον καιρό του «κωλόσπιτου» σαν λυχνία ειδικού οίκου όπου βρίσκουν απαντοχή βασανισμένες ψυχές καταδιωγμένες από ανυπόκριτους αλλά πιεστικούς πόθους-μιλάμε για τέτοια προεδρική δόξα, δεν παίζουμε! Κάνω την αναφορά στους λογαριασμούς αυτούς για να αποδειχτεί για μια ακόμη φορά περίτρανη η ηθική ομορφιά και ακεραιότητα  του εμβληματικότερου προέδρου της μεταπολίτευσης και που κι αυτός στιγματίζει με το δικό του εντελώς ειδικό βάρος το τέλος της.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: