Είναι τόσο επιλήψιμο να είσαι οπαδός του Χίτλερ;

Ύμνος στον κατακτητή της Πατρίδας του! Μόλις περσινός!

Για άλλη μια φορά θα προβοκάρω λοιπόν ρωτώντας: είναι επιλήψιμο να είσαι οπαδός του Χίτλερ; Και απαντώ προκαταβολικά-έχοντας πλήρη επίγνωση του βάρους μιας τέτοιας απάντησης- ΟΧΙ! Καθεαυτό όχι! Γιατί; Γιατί, το να έχεις ιδέες και απόψεις και να είσαι οπαδός από μόνο του δεν είναι επαρκές για να είναι επιλήψιμο. Εξάλλου οι ιδέες και οι απόψεις σε κάθε τι-δημοσιοποιούμενες ή όχι από μας-είναι το ακριβό μας μυστικό και κανείς δεν μπορεί βάσιμα να εικάσει τι πραγματικά πρεσβεύουμε τελικά. Θυμίζει λιγάκι η περίπτωση-συγγνώμη για τη βεβήλωση αλλά καταλαβαινόμαστε- τους κρυπτοχριστιανούς ή αν το θέλετε σε πιο σύγχρονη ιστορική εκδοχή τους δηλωσίες μεν αλλά αμετανόητους στην πραγματικότητα κομουνιστές. Πολλές φορές οι ίδιες οι ιδέες, οι νοσηρές ιδέες είναι παραξενες και λυτρωτικές διαδικασίες απαλλαγής από την ανάγκη να τις εφαρμόσουμε. Αναλισκώμαστε απλά στη σκέψη τους. Είναι ένα είδος διανοητικού παιχνιδιού του εγκεφάλου, του ηθικού εγκεφάλου κατά βάση, να φτάνει τη σκέψη στα άκρα για να νιώσει το απωθητικό δέος και ανατριχίλα της νοσηρής πράξης.  Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μας που είναι ορκισμένοι θιασώτες του βιασμού, της παιδοφιλίας αλλά βιώνουν τις απόψεις τους νοερά και σε κατάσταση ασφαλούς και ανενεργού ιδεοληψίας. Δεν μπορούμε να το διαγνώσουμε αυτό αλλά ακόμη και αν τυχόν δηλωθεί-στο βαθμό που δεν γίνει πράξη που να στοιχειοθετεί αντικειμενικά κολάσιμη συμπεριφορά-και πάλι παραμένει στο επίπεδο των ιδεών και της έκφρασης άποψης. Πολιτικά θα κρίνω φυσικά ένα άρθρο του Κασιδιάρη για τον Χίτλερ-και αυτό θα κάνει η ανάρτηση-αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ-προπάντων όμως δεν θέλω-να του απαγορεύσω να το κάνει. Γιατί; Γιατί έχω επιχειρήματα και δεν χρειάζομαι τη συνέργεια ενός είδους ανελευθερίας που αυτός ιδιαίτερα θα απολάμβανε σαν οπαδός αυτού που εκθειάζει. Πάμε λοιπόν!

(Προκαταβολικά λέω ότι δεν θα κάνω κανένα χαρακτηρισμό ούτε για τον αρθρογράφο ούτε για το ίνδαλμα του-καμιά φορά το συνηθίζω και το κάνω μάλλον άγρια). Υμνεί λοιπόν ο-βουλευτής σήμερα-αρθρογράφος, με σχεδόν παραθρησκευτικό φονταμενταλισμό-θεοποιεί για να το πούμε χωρίς περιστροφές- τον Χίτλερ, φτάνοντας ακόμη και στις απώτερες ρίζες μιας υποτιθέμενης ευγενικής καταγωγής-ευγενικής καταγωγής παρεμπίπτόντως, γαλαζοαιματότατης μάλιστα, υπήρξε, ενδεικτικά στέκομαι σ’αυτόν, μπορώ να αναφέρω δεκάδες άλλους τέτοιους-και ο βασιλιάς της Αγγλίας Ερρίκος ο 8ος με τις δεκάδες αποκεφαλισμένες γυναίκες του, παλλακίδες του, ερωμένες του.  Αναφέρομαι δηλαδή σε άτομα με τα οποία μοιράστηκε ό,τι πιο βαθύ και συνταρακτικό ζει ο άνθρωπος σ’αυτή τη ζωή:τον έρωτα. Τι θέλει λοιπόν να αποδείξει με την σεναριακή αναγωγή κάποιας υποτιθέμενης ευγενικής καταγωγής του Χίτλερ; Οτι μέσα στις πιθανότητες της ευγενικής αυτής καταγωγής υπάρχει και αυτή: να γίνει η μετενσάρκωση του Ερρίκου του 8ου-ήταν και γνωστός μισογύνης ο Αδόλφος και αυτό δεν αναφέρεται στην αγιογραφία που του κάνει ο -βουλευτής σήμερα-αρθρογράφος.

Στον παιάνα που ψάλλει ο-βουλευτής σήμερα της Χρυσής Αυγής-αρθρογράφος, τον θεωρεί μεγάλη στρατηγική ιδιοφυΐα. Για να το δούμε αυτό καλά: Πρώτο και ουσιαστικότερο: οι στρατηγικές ιδιοφυΐες κερδίζουν πολέμους και-ανθρώπινο γαρ-ενίοτε χάνουν μάχες. Στον Χίτλερ συνέβη το εντελώς αντίθετο. Αλλά και κάτι άλλο: η στρατηγική ιδιοφυΐα δεν κερδίζει ένα πόλεμο ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ-ιδιαίτερα αν αυτός είναι επιθετικός, επεκτατικός και όχι αμυντικός. Δεν κατεβάζουν στη μάχη μαζικά δεκαπεντάχρονα για να εξολοθρεύσουν μια ολόκληρη γενιά της πατρίδας τους. Και επειδή ο αρθρογράφος-που σήμερα είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου-αναφέρεται και στον πολιτικό ηγέτη Χίτλερ, ποιος είναι ακριβώς ο πολιτικός σχεδιασμός μιας πολιτικής ιδιοφυΐας που ξεπαστρεύει διαδοχικές γενιές νεολαίας φτάνοντας ακόμη και στους έφηβους; Πού θα στηριχτεί το ένδοξο μέλλον που σχεδιάζει; Στα γυναικόπαιδα; Στους ηλικιωμένους;

Ένα από τα μέγιστα εγκλήματα που μπορεί να κάνει ένας πολιτικός-έστω δικτάτορας-είναι να στείλει ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ παιδιά στο μέτωπο μόνο και μόνο για να σώσει το τομάρι του: το έκανε η πολιτική «ιδιοφυΐα» ,το ίνδαλμα του Κασιδιάρη, ο Χίτλερ! Δοξάστε τους και τους δυό

Γράφει κι άλλα πολλά υμνητικά ο αρθρογράφος μας-βουλευτής, το τονίζω αυτό: του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κοινοβουλίου σήμερα-υμνητικά κυρίως για το τι θα γινόταν αν δεν έχανε τον πόλεμο ο Χίτλερ-πιάστ’αυγό και κούρεφτο δηλαδή. Αν το καλοσκεφθούμε ο Χίτλερ είχε στη διάθεση του υπερβολικά πολύ χρόνο για ν’αφήσει θετική κληρονομιά στο λαό του-13 ολόκληρα χρόνια! κάντε μια αναδρομή και θυμηθείτε κάποιον ηγέτη να έμεινε τόσα χρόνια στην εξουσία και αν τυχόν έμεινε τέλος πάντων αν άφησε το ρημαδιό που άφησε πίσω του ο Χίτλερ. Οι πολιτικοί-οι ιδιοφυείς όπως τους θέλει ο αρθρογράφος ο φιλικά διακείμενος στον Χίτλερ-βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Βουλής σήμερα- δεν κρίνονται από τα νέφη των ιδεών τους-οι ιδέες είναι το προνομιακό πεδίο των φιλοσόφων- αλλά από την επιτυχημένη εφαρμογή των ιδεών-αν τις έχουν και αν είναι τέτοιες και δεν είναι κάτι άλλο, ρητορεία αρπακτικών ας πούμε. Όποιος μου βρει θετικό διαχρονικό εξαγόμενο από το πείραμα Χίτλερ, που να έμεινε και να παγιώθηκε και να παρήγαγε μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα στο λαό της Γερμανίας, παρακαλώ να μας ειδοποιήσει. Αν γι’αυτή την αποτυχία επικαλεστεί ότι το σύμπαν συνωμότησε εναντίον του, τότε του απαντάμε ότι ο πετυχημένος ιδιοφυής πολιτικός που παράγει έργο, προβλέπει αυτή τη συνωμοσία και την αποτρέπει.Αυτό είναι επί της ουσίας  και το νόημα της λέξης επιτυχημένος στο πολιτικός. Επειδή ο -ΕΛΛΗΝΑΣ βουλευτής σήμερα-αρθρογραφος αρέσκεται σε συγκρίσεις με τον Μέγα Αλέξανδρο, θα του πούμε ότι οι συνέπειες της αλεξανδρινής εκστρατείας είναι αισθητές ακόμη και σήμερα παρόλο ότι ο πιτσιρικάς Αλέξανδρος, που κυβέρνησε όσα χρόνια και ο Χίτλερ, πέθανε πιτσιρικάς συγκριτικά με τον Ούνο ηγέτη. Αλλά και οι συνέπειες της δράσης του Ναπολέοντα-προφανώς κρυφού ινδάλματος του Χίτλερ-είναι κι αυτές αισθητές μέχρι σήμερα αφού, ήταν αυτός που ουσιαστικά διέσπειρε τις ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης που μέχρι τότε ενέσπειραν τον φόβο και αντιμετωπίζονταν σαν ένα μακροχρόνιο επεισόδιο ακυβερνησίας και τρομοκρατίας. Ειδικά, με την πατριωτική ευκαιρία,να σκεφθούμε πόσο ωφελήθηκε η Ελληνική Υπόθεση της Ανεξαρτησίας  από την παρουσία του Ναπολέοντα σε ιδεολογικό επίπεδο.

Κασιδιάρης: ούτε μισή λέξη για τα θύματα-πεσόντες Έλληνες!-του Γερμανού Δαρείου! Μόνο Ύμνος για το Δαρείο!

Ο ύμνος είναι ύμνος και, κακά τα ψέμματα, σπάνια έχει ουσία-εκτός από τη λυτρωτική, εκτονωτική του πιστού που τον ανακρούει. Οι οπαδοί, οι φίλοι της Χρυσής Αυγής, συνήθως προβάλλουν,μέσα από το σκληρό εθνικιστικό τους προφίλ, εθνικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά. Το κάνει πολύ συχνά και ο συντάκτης-ο ΈΛΛΗΝΑΣ βουλευτής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κοινοβουλίου-του άρθρου Ηλίας Κασιδιάρης, που όμως, περίεργο, ξεχνά στον ύμνο του, ύμνο που δεν στιγματίζεται από καμιά κηλίδα, ξεχνά λοιπόν να αναφέρει ότι ο Χίτλερ έχει υπάρξει εχθρός της Ελλάδας, έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της Ελλάδας-και μάλιστα στη διάρκεια της δικτατορίας Μεταξά-καθεστώτος φίλιου με την ιδεολογία Κασιδιάρη και Χρυσής Αυγής. Σε αυτόν τον πόλεμο και στην κατοχή που επακολούθησε πέθαναν, τραυματίστηκαν, εξαφανίστηκαν, πείνασαν, φτώχευσαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων. Ρημάχτηκε μια ολόκληρη χώρα. Μέσα στον παιάνα που τραγουδά αυτός ο Έλληνας βουλευτής για τον πάγκοινα αναγνωρισμένο εχθρό της,  και δικιάς του- θέλω να πιστεύω(λέμε τώρα!)- Πατρίδας, δεν περισσεύει κάποιο νεκροτράγουδο, κάποια πατριωτική οιμωγή, ένας σπαραγμός, ένας θρήνος,  ένα διακριτικό επιτύμβιο, έστω ένα ανθρώπινο νοερό δάκρυ; Τίποτε; Τίποτε; Τίποτε;

Κλείνω λοιπόν: όχι, δεν είναι επιλήψιμο να είσαι οπαδός του Χίτλερ. Επιλήψιμο είναι να είσαι ο Χίτλερ! Και σε όσους δεν περισσεύουν λόγια για νεκρούς Έλληνες-σκεφθείτε το λιγάκι: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ οι περισσότεροι!-Έλληνες νεκροί από εγκλήματα του Χίτλερ, του Χίτλερ αυτού που με αυτό το άρθρο εξυμνεί ο Έλληνας αυτός βουλευτής και που εξυμνώντας τον χωρίς καν το ελάχιστο δείγμα κριτικής, γίνεται αυτόματα και η μετενσάρκωση του. Και είναι όνειδος να υπάρχουν Έλληνες βουλευτές που από τη μια να εξυμνούν έναν αιμοσταγή εχθρό της πατρίδας  και παράλληλα να τους «διαφεύγει»  η μνεία των χιλιάδων νεκρών θυμάτων του αλλά κι από την άλλη είναι όνειδος να υπάρχουν Έλληνες πολίτες-προφανώς ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ -που να τους έχουν ψηφίσει.

Υ.Γ. Ο τίτλος-μπαρούφα του άρθρου του Κασιδιάρη «Ο Χίτλερ πέρα από την Ιστορία» είναι ανιστόρητος. Προσπαθεί προφανώς να τον βάλει σε ένα ιδεώδες εργαστηριακό περιβάλλον, ένα είδος κενού αέρος. Μα αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε καν στην μεταφυσική. Ο Χίτλερ είναι Ιστορία και μόνο τέτοια και τίποτε άλλο πια. Αλλά επειδή είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, γι’αυτό ο κουτοπόνηρος Κασιδιάρης θέλει να τον βάλει εκτός πεδίου βολής της Ιστορίας. Αμ δε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: