ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ!

Ακόμη και ο σνομπ Πρίγκηπας Κάρολος-με τη σένια κουστουμιά του-τα Νοσοκομεία δεν τα παραλείπει στις εθιμοτυπικές του επισκέψεις στη περιφέρεια του Ενωμένου Βασιλείου.

Παραθέτω κατ’αρχήν αυτούσια την ανακοίνωση του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, που-επιτέλους εδέησε!-επιστρέφοντας μετά από έναν ολόκληρο μήνα απουσίας στην Ελλάδα, επισκέφτηκε την εκλογική του περιφέρεια που είχε να δει από τις 17 Ιουνίου του 2012, δηλαδή από την αναγκαστικά αναπόφευκτη λόγω εκλογών παρουσία του-τι αγγαρεία κι αυτή!. Για δέστε πρώτα την ανακοίνωση του πολυχρονεμένου και μετά τα ξανασυζητάμε.

Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ: ο Παπανδρέου ενημερώθηκε-λέει!-για τα προβλήματα του Νοσοκομείου του Ρίο από τους Διοικητή και Υποδιοικητή του Νοσοκομείου, που τον επισκέφθηκαν στο… ξενοδοχείο του!(μιλάμε για ένα τσιγάρο δρόμο απ’το ξενοδοχείο του!). Τόχετε ξανακούσει αυτό; Τ-ό-χ-ε-τ-ε  ξ-α-ν-α-κ-ο-ύ-σ-ε-ι  ΑΥΤΟ λέω!

Συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Αχαΐας

Πάτρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Γραφείο Γιώργου Α. Παπανδρέου —

Συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Αχαΐας

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα στην Πάτρα, με τους ακόλουθους εκπροσώπους φορέων της Αχαΐας:

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα,

Με αντιπροσωπεία του Παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ Αχαΐας, υπό τον Πρόεδρο, Κώστα Πετρόπουλο,

Με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θανάση Γιανναδάκη και

Με τους Διοικητή και Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Ρίου, Απόστολο Λέτσιο και Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, αντιστοίχως.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός, οι δυνατότητες ανάδειξή τους και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των ενεργειών για την επίλυσή τους. Επίσης, αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με αναπτυξιακά θέματα που αφορούν την περιοχή.

Το προσεχές διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές του Γιώργου Παπανδρέου με εκπροσώπους και άλλων φορέων της Αχαΐας, μεταξύ των οποίων και με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Γιάννη Σουβαλιώτη.»

Υποτίθεται ότι αυτή η αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ στη Πάτρα εκπροσωπεί κάποιες χιλιάδες θύματα της πολιτικής του Παπανδρέου και στην Αχαΐα. Πώς και περισσεύουν τόσες αγκαλιές;

Στο site του Γιώργου Παπανδρέου, στην ίδια σελίδα με την ανάρτηση της παραπάνω ανακοίνωσης ,παρατίθενται και οι τέσσερις φωτογραφίες από τις τέσεερις αντίστοιχες αντιπροσωπείες(?!) φορέων. Δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι ο Παπανδρέου δεν πήγε αυτός στους φορείς αλλά οι φορείς ήρθαν σ’αυτόν. Και καλά το Τεχνικό Επιμελητήριο και η αντιπροσωπεία του Παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ(προφανώς τα κολλητάρια του του εκλογικού του μηχανισμού εκεί-σιγά μην πήγαινε η ΑΔΕΔΥ σαν διακομματική σύνθεση στον Παπανδρέου!-τα συντροφικά αγκαλιάσματα στη φωτογραφία είναι παραπάνω από εύγλωττα και γλαφυρά) αλλά ειλικρινά αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση, σε εξοργίζει, σε εξαγριώνει, είναι ότι, αντί να πάει ο Παπανδρέου στο Νοσοκομείο του Ρίο, πήγε το Νοσοκομείο του Ρίο στον Παπανδρέου!Άφησαν ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου την έδρα τους και πήγαν στα γιωργοπαπανδρεϊκά πουρνάρια! ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ: Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ή ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ. Σκεφθείτε τώρα αυτός ο ηγέτης και καλά να είναι και βουλευτής της περιοχής. Φαντάζεστε βουλευτή περιφέρειας να μην επισκέπτεται το Νοσοκομείο της περιοχής του αλλά να περιμένει να ενημερωθεί παραχωρώντας ΑΚΡΟΑΣΗ στη σουΐτα του; Για να το πούμε απλά και χωρίς πολλές φιοριτούρες και περιστροφές: πήγε ο Παπανδρέου στη Πάτρα για λίγες ώρες-ίσα ίσα για να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για να τις διανείμει μαζί με την ανακοίνωση του στον τύπο-άραξε σε ένα ξενοδοχείο-το πολυτελέστερο της πόλης-αλίμονο!-στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ- και ήρθαν όσοι από τους τοπικούς προύχοντες είναι επιτελείς του εκεί, του υπέβαλαν τα σέβη τους, φωτογραφήθηκαν με τον πανίβλακα μέσα στη καλή χαρά-συζήτησαν λέει για προβλήματα!-και ο Σουλτάνος γύρισε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στη βάση της λούφας του και του ραχατιού του, στην Αθήνα. Και αυτό λέγεται επίσκεψη στην εκλογική του περιφέρεια και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα τοπικά προβλήματα! Έχω δει κι έχω δει διεκπεραιώσεις αλλά τέτοια ¨ξεπέτα» πρώτη φορά στη ζωή μου!

Η αίθουσα του πολυτελούς ξενοδοχείου ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ όπου άραξε ο Παπανδρέου περιμένοντας τις αντιπροσωπείες των υπηκόων του.

Τι ακριβώς θέλει να αποδείξει με αυτή την ανόητη, αδέξια, πνιγμένη στην υποκρισία, επικοινωνιακή του καμπάνια, μια μέρα μετά την επιστροφή του από ενός μηνός ουσιαστικά αδικαιολόγητη απουσία; Ότι κάποια ανασφάλεια-ανασφάλεια, όχι τύψη ή ενοχή- τον αγχώνει γιατί ενδόμυχα αναγνωρίζει τη κοπάνα του από τα καθήκοντα του προς το λαό της περιφέρειας του; Νομίζω ότι οι προσβολές της νοημοσύνης μας έχουν πια ένα όριο και δεν μπορεί να συνεχιστούν άλλο με αυτά τα κακοσκηνοθετημένα και κακόγουστα, λόγω βαθιάς ανηθικότητας-είναι ωμές ΑΠΑΤΕΣ!- επικοινωνιακά ψέμματα. Ο ελεεινός αυτός τύπος χρειάζεται κανονικό και ανελέητο ξεμπρόστιασμα. Αν περιμένουμε να γίνει κάθαρση στο πολιτικό προσωπικό αφήνοντας ακόμη αυτό το εμβληματικά προδοτικό άτομο να αλωνίζει, είμαστε βαθιά νυχτωμένοι. Αν δεν φύγουν εγκληματικά, αδίστακτα και χοντρόπετσα άτομα όπως αυτός, πώς θα έρθουν οι καινούργιοι; Έχει μεγάλη ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ και ΣΗΜΑΣΙΑ-πέρα από το αυτονόητο της ΝΕΜΕΣΗΣ-ο Παπανδρέου να πάψει να είναι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ βουλευτής. Να πάψει πια να είναι ενεργός πολιτικός. Προσπαθείστε να εμπεδώσετε τη σημασία μιας τέτοιας συμβολιστικής. Δεν είναι κάποια εμμονή μου το μένος κατά του Παπανδρέου. Είναι η προσωπική-και πιστεύω η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ μας ΑΠΟΡΙΑ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ; Διαδώστε αυτό το μήνυμα-όχι την ανάρτηση,χέστηκα γι’αυτή, εγώ δεν κάνω επαγγελματικό μπλόγκινγκ και δεν κυνηγάω νούμερα και προβολή-ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

Αντιπρόσωπος επαγγελματικού φορέα που πήγε…μόνος του! Είχε καμιά εξουσιοδότηση από το φορέα του; Είναι μονοπρόσωπος αυτός ο φορέας;

Κι άλλος «φορέας» μόνος του! Το Επιμελητήριο της Αχαΐας είναι κατά τον Παπανδρέου κι αυτό μονοπρόσωπο!

Ένα Σχόλιο to “ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ!”

  1. Αστρεχας Says:

    τι περιμενεις εδω παρεμεινε ο μουτος στην Ελληνικη βουλη…ο γαπ που περνει και πρωτοβουλιες..δεν εχει θεση?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: