Καλώς μας έρχεσαι Führerin: οι μελλοθάνατοι σου δεν σε χαιρετούν

Κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα: είναι γλαφυρότερη από όσο τα φαινόμενα τη δείχνουν απλή και σχηματική:οι πρωταγωνιστές στη πραγματικότητα είναι περισσότεροι από τους δύο πιο φανερούς.

Ω Δέσποινα εσύ των κρεμματορίων της ηρωϊκής σου πατρίδας, που τόσο αίμα χύθηκε στα ιερά χώματα της για τη μεγαλοσύνη και το κλέος της! Έλληνες, Ιταλοί, Τσέχοι, Σουαβήτες, Πολωνοί, Ρώσσοι, Γάλλοι, Άγγλοι, Αμερικανοί, Ουκρανοί, Σλοβάκοι, Σέρβοι, Βούλγαροι,Ολλανδοί, Νορβηγοί, Ινδοί,Καναδοί, Μαροκινοί, Τσιγγάνοι,πολλοί τσιγγάνοι,Εβραίοι, παρά πολλοί εβραίοι αλλά και Γερνανοί, πιτσιρικάκια Γερμανάκια και όλα αυτά για να μπορείτε να φασκελώνετε την ανθρωπότητα με την πρόφαση του αποτροπιαστικού σας χαιρετισμού. Στις καρδιές των Ελλήνων να ξέρεις παντοδύναμη είσαι  ο απολυταρχικός ΄’Οθωνας, η ξινή Αμαλία του, ο τραχύς Κάιζερ με τη σκατόψυχη αδελφή του Σοφία, η Ναζί μακιαβελική Φρειδερίκη και ο παρανοϊκός Χίτλερ. Καμιά συμπεριφορά σας δεν μας βοήθησε να διακρίνουμε διαφορετικές ποιότητες ανάμεσα στα ανθρωπόμορφα κτήνη που ΠΑΝΤΑ προνομιακά υπήρξαν μόνιμα οι εχθροί της Ελλάδας και οι πλιατσικολόγοι της.

Τα συλλημμένα και κατακρεουργημένα αετώματα από τον ναό της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα, τρόπαιο των προγόνων των σημερινών μας δανειστών. στη Γλυπτοθήκη του Μονάχου. Μια ζωή άρπαζαν ό, τι οι συγκυρίες τους επέτρεπαν. Βρίσκαν όμως και πρόθυμους, σαν τους σημερινούς που στα πλαίσια της πολιτικής συμφωνίας θα ξεπουλήσουν «γήν και ύδωρ».

Σου αντιπαραθέτω στην κτηνωδία της ναζιστικής επί της ουσίας οικονομικής σου δύναμης, την ομορφιά και το ήρεμο μεγαλείο μιας ευγενικιάς ράτσας, τέτοιας που ο πολιτισμός σας των Ούνων ποτέ δεν θα προσεγγίσει με την ψυχή αλλά με τη στείρα ψυχρή ανάλυση του κλέφτη, που επενδύει σε συλημμένους θησαυρούς ναών και μνημάτων.

10 Σχόλια to “Καλώς μας έρχεσαι Führerin: οι μελλοθάνατοι σου δεν σε χαιρετούν”

 1. Χ.Κ Says:

  Ω αδέκαστε Διώτη, ω μεγάλε Άκη.. Παυλίδη… Βουλγαράκη, ω μεγάλε επαναστάτη Τσίπρα …., .ω μεγάλε Βαγγέλα … Γιωργάκη … Κωστάκη, ω μεγάλε θείε…, ω μεγάλοι Έλληνες 1945-1950… ω μεγάλε σύγχρονε πολιτισμέ της λαμογιάς, της κλεψιάς, του παράθυρου, της ΔΕΚΟ, του φακελάκιου, του τυφλού, του 40χρονου χιλιοβασανισμένου συνταξιούχου….. των απάτριδων λεφτάδων … ω αγρότη των 15εκ …. ω δικαστά του 1δις αναδρομικών ήρθε η κακιά η Μέρκελ.

  • iconology2009 Says:

   Τι θέλεις να πεις Ω ποιητά; Ότι όλα αυτά τα κακά θα μπορούσε να τα διορθώσει η Μέρκελ που την έχουμε παρεξηγημένη σαν κακιά; Μα αν τα διόρθωνε τότε δεν θα μπορούσε να μας επισκέπτεται σαν κυρίαρχη αφού διορθωμένοι πια δεν θα είμασταν πια υποτελείς της.

   • Χ.Κ Says:

    Εμείς έπρεπε να τα διορθώσουμε. Αν δεν τα είχαμε κάνει δεν θα χρειαζόμασταν την Μέρκελ και το ΔΝΤ. Στην πατρίδα της πάντως αυτά δεν συμβαίνουνε και αν και δαπανά τα μισά από αυτά που δαπανάμε εμείς ως δημόσιος τομέας έχει 10 φορές καλύτερο κράτος. Για ποιον πολτισμό μιλάμε στην σύγχρονη Ελλάδα. Υπούργός πιάστηκε στην Γερμανία να έχει αντιγράψει στην διδακτορική του διατριβή και διώχτηκε. Εμεις ….. Είναι αυτήν που κράτησε την Ευρώπη για να μπορούμε εμείς να δανειζόμαστε γαι να ταίζουμε τον Δ.Τ. και τα λαμόγια.

   • iconology2009 Says:

    Στη πατρίδα αυτής της κυρίας ο πρώτος τη τάξει Υπουργός της, ο Σόιμπλε ήταν υπόλογος για το μεγαλύτερο σκάνδαλο εισροής μαύρου χρήματος σε πολιτικό κόμμα. Αλλά είχε την τύχη να έχει την ατυχία να γίνει αντικείμενο δολοφονικής απόπειρας-αυτή ήταν η αιτία που είναι ανάπηρος-και αυτό κατά έναν περίεργο τρόπο λειτούργησε απαλλακτικά για τις ευθύνες του-όπως μπορεί να δει κανείς έχει και το Βερολίνο Αθηναϊκές συμψηφιστικές συνήθειες. Επωμίστηκε όλο το πολιτικό κόστος ο Χέλμουτ Κόλ, οι ποινικές ευθύνες διαγράφτηκαν και ο Σόιμπλε κυκλοφορεί με σίγουρα πολύ πιο αυξημένο κύρος απόσο το απολύτως ανάλογο του στην Αθήνα: ο Τσουκάτος! Μην τους εξιδανικεύεις: είναι το ίδιο-τουλάχιστον!-άθλιοι όσο και οι δικοί μας στην Αθήνα. Γίνονται απλά χειρότεροι όταν το παίζουν τιμητές άλλων.

   • X.K Says:

    Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση για τον Σόιμπλε (θα το τσεκάρω με φίλους στην Γερμανία). Αυτό που δεν θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε στην Ελλάδα είναι ότι μεγαλύτερο βάρος για την κατάντια μας με απόλυτα νούμερα δεν είναι οι λίγοι που φάγανε πολλά αλλά οι πάρα πολλοί που φάγαν από αρκετά λιγότερα αλλά στο σύνολο πολύ περισσότερα και επιπλέον φορτωθήκαν στην καμπούρα μας. Και στην Γερμανία μπορεί να συμβαίνουν σκάνδαλα αλλά δεν συμβαίνει τόσοι πολλοί δημόσιοι υπάληλοι να είναι υπεράριθμοι, να χρηματίζονται, να κάνουν πλασματικές υπερωρίες, να είναι αργόσχολοι ή ο κάθε ΔΕΚΟτζής να παίρνει 3-5πλάσια από τον μέσο μισθό στον ιδιωτικό τομέα. Δεν μπορεί η Γερμανία αναλογικά να δαπανά τα μισά από αυτά που δαπανάμε εμείς ως δημόσιος τομέας και να έχει 10 φορές καλύτερο κράτος.
    Πρέπει να καταλάβουμε κάτι απλό.Τα κράτη ανταγωνίζονται στο επίπεδο της ανταγωνιστικότητας της παραγωγής και όχι στο επίπεδο του ποιός θα έχει τους πιο πολλούς και πιο καλοπληρωμένους διορισμένους μόνιμα δ.υ. Και σε αυτό τον τομέα οι Γερμανοί είναι πολύ καλύτεροι από εμάς και η Μέρκελ τους ετοίμασε πολύ καλά για την κρίση. Το μεγάλο καλοπληρωμένο δημόσιο είναι η κατάρα κάθε συστήματος, ειδικά όταν δεν μπορείς να τους συντηρήσεις.

 2. Στράβων Αμασεύς Says:

  Ό,τι και να κάνουν οι Γερμανοί (αλλά και οι Άγγλοι και οι Γάλλοι), όσους Σλίμαν ή Έβανς και να βγάλουν, όσες αρχαιότητες και εάν κλέψουν, πάντα θα τους βασανίζει η κατάρα του αντιγραφέα, η τραγωδία του νεοπλούτου, γιατί ξέρουν ότι όσο και εάν προσπαθούν Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ ούτε και θα μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν δικό τους πολιτισμό παρά μονάχα την κακή συνέχεια του ελληνικού, σφαγιάζοντας ή απαγάγοντας ακόμη και αγάλματα σε αυτήν την προσπάθεια, όπως εξάλλου έκαναν πάντα οι βάρβαροι, από την εποχή των Ρωμαίων ακόμη, όταν έφευγαν με τους τόνους τα αγάλματα από το φυσικό τους περιβάλλον για να κοσμήσουν την Ρώμη, να μετατραπούν δηλαδή από Μουσειακά (σε Μούσες) αφιερώματα σε κλόουν και αρλεκίνους, γιατί ακόμη και ένα αριστούργημα όταν χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό στοιχείο επιτελεί τον ρόλο του αρλεκίνου.

  Η ελληνική τέχνη δεν είναι έκθεμα για να βρίσκεται σε μουσεία του κόσμου, είναι ύμνος προς τους θεούς, είναι αφιέρωμα και δεν είναι φιγούρα για να κόβει εισιτήρια. Όπως κάθε βυζαντινή εικόνα που κλέβεται από ένα μοναστήρι για να κοσμήσει ένα σαλόνι κάποιου νεόπλουτου ακριβώς ίδια είναι η αναλογία με την ελληνική τέχνη, που δεν είναι απλώς τέχνη αλλά Θεογραφία. Ουσιαστικά κάθε αφιέρωμα που έχει κλαπεί ή καταστραφεί ανά τους αιώνες, είτε από βαρβάρους είτε από χριστιανούς, έχει κάνει την δική του δέησι στην Νέμεσι της οποίας την εκδίκησι προσμένει.

  Η αντίστροφη τραγωδία μας κατατρώει όμως εμάς που δεν μπορούμε να βρούμε προσανατολισμό. Θα παρομοίαζα τον σύγχρονο Έλληνα με Αθηναίο δούλο μετά τα σικελικά, που ήξερε να απαγγέλλει Αισχύλο, Σοφοκλή και Ευριπίδη αλλά έσκαβε στα λατομία των Συρακουσών για μια κοτύλη νερό και δύο ψωμί.
  Μα δεν απαγγέλλουμε σήμερα Ευριπίδη, θα βιαστεί να πει κανείς. Ομιλούμε την γλώσσα την θεϊκή, έχουμε ήθη και έθιμα πανάρχαια, ακόμη ακούμε Πίνδαρο στις κηδείες μας. Ακόμη απαγγέλλουμε Αισχύλο, χωρίς ίσως να το γνωρίζουμε, χωρίς να την έχουμε πάντα διδαχθεί στην προκρούστεια κλίνη του εκπαιδευτικού συστήματος, απλώς και μόνο γιατί κάποια πράγματα έχουν γίνει ένα με την παράδοση μας. Και αυτό μας κάνει ακόμη περισσότερο δυστυχισμένους γιατί δεν γίναμε Έλληνες εξαιτίας κάποιας παιδείας, αλλά από την ίδια μας την πατρο-παράδοσι, δεν μας έκανε Έλληνες το μυαλό μας αλλά η Ελλάδα που κουβαλάμε μέσα μας.
  Είναι σκληρό να είσαι Έλληνας. Πάντα ήταν.

  • Χ.Κ Says:

   Ωραία όλα αυτά αλλά εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις αλλά μπορείς να δεις την συνέχεια του ελληνικού πολιτισμού σήμερα; Μήπως είναι η τσιμεντοποίηση των πάντων; Τα ελληνικά πανεπιστήμια; Τα σκυλάδικα; Οι πολιτικοί μας; Η βρωμιά γύρω μας; Και την σημερινή μας ύπαρξη ως Έλληνες στους αντιγραφείς Ευρωπαίους το ωφείλουμε (Ναυαρίνο 1827). Εμείς τον Κολοκοτρώνη τον φυλακίζαμε και τον Καποδίστρια τον σκοτώναμε. Αν δεν ήταν το φιλλεληνικό κίνημα στην Ευρώπη των αντιγραφέων δεν ξέρω πως θα είμασταν σήμερα.

   • Στράβων Αμασεύς Says:

    Το οποίο φιλελληνικό κίνημα δεν επέτυχεν και σπουδαία πράγματα στην μικρασιατική εκστρατεία, όταν ξεριζώθηκε η επί 3000 χρόνια εστία της φιλοσοφίας και τον επιστημών.

    Δεν θα πω ότι το Ναυαρίνο ήταν πολιτική απόφαση εκ του ασφαλούς γιατί η πτώση της αυτοκρατορίας ήταν πλέον πορεία χωρίς επιστροφή.
    Δεν θα πω ούτε ότι άργησαν πολύ οι ευεργετηθέντες από την πτώση της Πόλεως, δεδομένου ότι η πτώση της δικής μας αυτοκρατορίας ταυτίζεται με την αναγέννησι της δύσεως από πρόσφυγες της αυτοκρατορίας, χωρίς τους οποίους ακόμη θα βρισκόταν πάνω στα δέντρα οι αντιγραφείς, δεν θα υπήρχε η κλασσική μουσική, δεν θα υπήρχαν τα πανεπιστήμια κλπ.
    Δεν θα πω δηλαδή ότι άργησαν 400 χρόνια να βοηθήσουν.

    Αυτό όμως που θα πω είναι ότι δεν μας απελευθέρωσαν αλλά μας σκλάβωσαν εκ νέου. Δικές τους επιλογές ήταν και η αστικοποίησις της Ελλάδος και η τσιμεντοποίησις και ο κοινοβουλευτισμός.
    Ευτυχώς δε υπάρχουν τα σκυλάδικα, όσο και εάν αυτό είναι οξύμωρο γιατί τουλάχιστον ακόμη τραγουδάμε Ελληνικά, έστω και με αυτήν την μορφή. Δεν νομίζω οι Γερμανοί λ.χ. να έχουν ζωντανή Γερμανική μουσική. Εμείς ακόμη τραγουδάμε ελληνικά, βασισμένα πάνω σε βυζαντινές και αρχαίες μουσικές κλίμακες (δρόμους) έστω και σε μορφήν σκυλάδικου. Έστω και μέσα στα σκυλάδικα, ακόμη χορεύουμε τους κυκλικούς μας χορούς. Κάτι είναι και αυτό. Στάδιο είναι το σκυλάδικο, το οποίο δεν μου αρέσει μεν αλλά συντηρεί την σχέση του Έλληνα με την ελληνική μουσική και στίχο.

    Πώς θα ήμασταν σήμερα; Πιο ανθρώπινοι και περισσότεροι. Δεν θα περνούσαμε εμφυλίους πολέμους και θα είχαμε πάρει την Πόλι όταν δεν μας άφησαν να την πάρουμε. Σε κάθε περίπτωσι ήταν υποχρεωμένοι να μας βοηθήσουν γιατί η Ελλάδα δεν είναι ένας απλώς χώρος. Είναι ο ιερός χώρος του δυτικού κόσμου, η Μέκκα της δύσεως θα έλεγα, εάν θα ήθελα να αναβαθμίσω την Μέκκα σε επίπεδο Ελλάδος.

 3. sports36 Says:

  Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι αυτό το blog και με βοήθησε πάρα πολύ στη έρευνα μου.
  Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω όπως εσείς εμέναμόλις.

  • camerart2013 Says:

   Αλίμονο! Πολλά έχουν αλλάξει από τότε-δυό χρόνια μόλις πριν! Ο χρόνος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε καιρούς κρίσης και πρέπει να αναπροσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα που φέρνει. Με την επίσκεψη Τσίπρα στη Γουάσινγκτον το Γενάρη του 2013 κατάλαβα ότι τελικά το δίπολο Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο είναι εντελώς πλασματικό και σκόπιμα απαραπλανητικό. Το αληθινό δίλημμα είναι Ευρώπη ή Αμερική. Είναι γεωπολιτικό. Η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομικό πόλεμο με την Αμερική μετά από επίθεση της τελευταίας-το Περλ Χάρμπορ της Ευρώπης ήταν η Ελλάδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: